DanskDanskDansk

Partnerne bag CulturePoint

CulturePoint er et samarbejde mellem fem partnere.

Museum Lolland-Falster dokumenterer og forsker i menneskers livsvilkår og forandringsprocesser på Lolland-Falster og i Østersøområdet fra oldtiden frem til i dag. 

Museum Sydøstdanmark arbejder for at aktualisere viden om kulturarv og gøre den tilgængelig og vedkommende.

Østsjællands Museumdriver og udvikler museumsvirksomhed med lokalt udgangspunkt i relevant lokalt, nationalt og internationalt perspektiv. Vores udgangspunkt er natur- og kulturhistorien i Stevns og Faxe kommuner og naturhistorien i Vordingborg, Køge, Solrød og Greve kommuner.

VisitSydsjælland-Møn er Destination SydkystDanmark, et land med stejle klinter, kulsort stjernehimmel, flade strandenge og kyst så langt øjet rækker. Tilsæt et kulørt strejf af danmarkshistorien samt lyden af nogle af Danmarks bedste handelsbyer suppleret med tårnhøj standard på både camping og gourmetrestauranter. Her begynder historierne. VisitSydsjælland-Møn dækker kommunerne Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg.

VisitLolland-Falsterer 600 kilometer kyst. Her glæder de lokale sig over at dele Lolland-Falster med dig. Her er overnatning for enhver: Marielyst, en af Danmarks store sommerhus-områder. Velbesøgte hoteller samt 19 skønne campingpladser, hvor mange er lige i strandkanten. Skønne havne og øer, hvis du kommer med båd: Vejrø, Femø, Fejø og Askø-Lilleø. VisitLolland-Falster dækker Guldborgsund og Lolland Kommuner. 

CulturePoint støttes af Kulturregion Storstrøm. 

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.