DanskDanskDansk

Dansk
En oase i det åbne land

Tokkeruplund er en oase på landet kun en times kørsel fra Købehavn. Her kan du kombinere bæredygtige overnatninger med ro og fordybelse.

Christian Grønne

Tokkeruplund er et moderne refugium, som ligger på et landsted ved Faxe på Sydsjælland. Vi tilbyder bæredygtigt ophold med ro, fordybelse og natur- og kulturoplevelser i smukke, landlige omgivelser.

Sideløbende med økologisk dyrkningen af jorden arrangerer vi udstillinger, og andre kulturarrangementer med professionelle kunstnere. I 2018 havde vi vores første kunstudstilling om den hemmelige maler fra Sydsjælland, Otto Poulsen i samarbejde med Kunstbiblioteket i København.

Foto: Christian Grønne

Løbende tilbud og arrangementer

I sæson 2020 er der arrangementer med fotograferne Christian Grønne og Brita Egebjerg samt forfatter Peter H. Fogtdal (hvis covid-19 tillader rejser). Og der komme hele tiden nye til , så hold øje med kalenderen.

I kreative hænder

Tokkeruplunds kreative chef er teatermennesket Dorthe Pil-Jensen. Uddannet balletdanser ved balletskolen på Det kgl. Teater i København. Freelance solist hos bl. a. Flemming Flindt, Eske Holm og ved London Ballet Theater i England. Koreograf og underviser på Den danske Scenekunstskole i Odense. Hun har haft flere tillidsposter inden for teaterområdet bl.a bestyrelsesforkvinde for Skolen for moderne Dans i Danmark og så er hun også eksamineret Kunstgrebskonsulent.

Foto: Christian Grønne

Kom helt ned i gear

Alle Tokkeruplunds tilbud er en invitation til at komme ned i gear og blive inspireret af det enkle, det meningsgivende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Åbningstider

Ved arrangementer og efter aftale marts til december.

Adresse

Tokkerupvej 36, 4640 Faxe

Telefon

61308912

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@oggi.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.