DanskDanskDansk

Dansk
Oplev en verden af i går

Oplev en verden af i går på Thorsvang Samlermuseum på Møn. Museet rummer alverdens ting og sager fra de gode gamle dage, dengang farfar var ung. Samlingerne drives af ildsjæle, der hjælper med at vedligeholde og videreudvikle Thorsvang Samlermuseum til glæde for glade nysgerrige i alle aldre.

Oplev en verden af i går

Thorsvang Samlermuseum på Møn er skabt af Henrik Hjortkær, som har samlet på ting hele sit liv. I dag er det en meget unik samling - som vises frem på museet.

På museet kan du gå rundt imellem de gamle butikker og værksteder, som bugner af alverdens ting og sager. Her finder du interessante samlinger fra en forsvunden tid. Du kan eksempelvis opleve luftgyngerne og dykke ned i et beskyttelsesrum fra krigstiden.

Hele samlingen drives af dedikerede ildsjæle, som alle hjælpes ad med at vedligeholde og videreudvikle museet - således det kan blive til glæde og gavn for besøgende i alle aldre.

Hvis du bliver sulten i løbet af dit besøg, så kan du få lidt lækkert indebors på Cafe Tot, et lille serveringssted på stedet. Ligeledes kan du besøge Købmandsbutikken, som bl.a. sælger oste, honning, sennep, specialøl osv.

I løbet af året afvikles en række aktiviteter på museet, fx. sommerjazz og buffet. Se kommende aktiviteter her: https://www.thorsvangsamlermuseum.dk/aktiviteter

 

Åbningstider

Adresse

Thorsvangs Allé 7, 4780 Stege

Telefon

40469146

Website

Læs mere her

E-mail

mail@thorsvangsamlermuseum.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.