DanskDanskDansk

Dansk
Teater og kulturcenter på Østmøn

Teater Møn er nyt teater og kulturcenter på Østmøn dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og med udsigt over hele sydkysten af øen.

Teater Møn

Teater Møn
Folkene bag Asterions hus, som er et professionelt turnerende teater etableret i 2003, har købt den tidligere Magleby centralskole i marts 2019 og ladet den undergå en forandring, så den nu fremstår ideel til formålet.

Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den står som en black-box teatersal. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, festsal, flere udendørs scener, og en kæmpe have.

Flere forestillinger fra Asterions Hus repertoire er blevet spillet i flere af stedets sale og på udendørs scener, og løbende gennem året, både sommer og vinter, ude og inde, vil der blive præsenteret forestillinger, koncerter, talks og andre arrangementer for offentligheden.

Der er forestillinger både for børn og voksne. Og det vil i sommerperioden være muligt at holde picnic i den store have i forbindelse med arrangementerne.

Stedet er også et refugium for kunstnere, forskere og andre der har brug for plads til fordybelse. Her er også plads til festivaler, retreats, summercamps og livsbegivenheder med overnatning. 

Se de aktuelle forestillinger her: http://www.teatermoen.com/forestillinger

Overnatning på Teater Møn
Teater Møn er primært et teater, men da vi har masser af plads og skønne værelser i både hovedbygningens gamle lærerindelejligheder og i inspektørboligen ved siden af og den nyere skolelænge fra 1960, er det oplagt også at kunne benytte stedet til overnatning. Så i forbindelse med seminarer, workshops, teaterforestillinger, retreats, festivaler, er det muligt at leje værelser. Her er også plads til at leje sig ind til livsbegivenheder, eller bare som familie eller enkeltperson, der gerne vil nyde et ophold på Møn. Her er masser af muligheder og modeller, så kig på vores hjemmeside, og kig efter det der passer netop til dig. Udover soveværelser har vi teatersale, dansesal, skolestuer med højt til loftet, som kan bruges til et hav af forskellige formål.

Teater Møn ligger 2 km fra den skønne strand ved Klitholm havn, 6 km fra Møns Klint og har en stor dejlig have med udsigt over vandet. Busstoppested lige uden for døren.

Ring til os eller skriv en mail. 

Adresse

Klintholm Havnevej 52, 4791 Borre

Telefon

22921332

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@asterionshus.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.