BurgerProfileArrow-left

Heart
Brænder for teatret og dets udbredelse

Stevns Teaterforening har siden 1974 skaffet professionelle teatre til Stevns. Vi er frivillige, der brænder for teatret og derfor gerne vil udbrede vores begejstring for gode teaterforestillinger.

Stevns Teaterforening

Stevns Teaterforening

Teaterforeningens repertoire kommer omkring de fleste genrer: klassisk drama, grovkornet satire, komedie, tragedie og dans. Fra poetiske eksperimenter til politisk farce. Hvert år vælger vi de bedste forestillinger blandt turnerende teatres udbud. Både til voksne og børn.

Vi samarbejder med andre kulturelle foreninger og institutioner for at fremme interessen for kunst og kultur. Vores børneforestillinger ligger lørdag formiddage og enkelte på hverdage, så også private dagplejere og småbørn med forældre på orlov kan komme i teatret.

Teaterforeningen booker workshops til skolerne, som del af den kulturelle rygsæk på Stevns, - et kommunalt tiltag for at give vores børn kulturel dannelse. Den kulturelle Rygsæk ledes af Stevns Bibliotekerne.

Vores forestillinger

Vores forestillinger

Vi viser flest forestillinger på scenen i Erikstruphallen og Biografen Snurretoppens dejlige intime scene, begge dele i Store Heddinge. Men vi forsøger altid at lægge et par forestillinger hver sæson i forsamlingshuse eller mere utraditionelle steder rundt omkring i Stevns Kommune.

I sæson 2019-2020 har vi en forestilling på Koldkrigsmuseet, der sammen med stykkets tema, giver publikum en helt ny teateroplevelse.

Åbningstider

Teaterforeningen spiller ofte i: Erikstruphallen, Kronhøjvej 4, 4660 St. Heddinge.
De forskellige forestillinger samt datoer og tidspunkter kan findes på deres hjemmeside

Adresse

Kronhøjvej 4, 4660 St. Heddinge

Telefon

23983335

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@stevns-teater.dk

Close

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.