DanskDanskDansk

Dansk
Tæt på stjernerne - tæt på dig

Det regionale spillested STARS i Vordingborg præsenterer årligt ca. 100 live-koncerter samt masser af andet godt som musikquiz, blues jam, fællesspisninger og meget mere. STARS slog dørene op for den første koncert den 13. marts 1998, og siden da har mere end 150.000 gæster været igennem huset, til de mere end 1500 koncerter/arrangementer, der har været afholdt til dato.

Topfoto: Mads Ogstrup 

STARS - siden 1998

STARS er et af landets 19 Regionale Spillesteder, hvilket betyder, at huset modtager tilskud fra Kulturstyrelsen og fra Vordingborg Kommune. Tilskuddet er bundet op på en række forpligtelser omkring præsentationen af et koncertprogram med et højt kunstnerisk sigte, en forpligtelse til at styrke og støtte op om vækstlaget, lokalt, regionalt og internationalt, og ikke mindst, en forpligtelse til at opretholde og udvikle spillestedet med en professionel scene, organisation og markedsføring. Med andre ord – det handler om, at musikken kan udvikle sig i professionelle rammer, at gårsdagens stjerneskud bliver morgendagens stjerner – alt sammen forenet i værdifulde og toneangivende koncertoplevelser for oplandets borgere.

Meget mere end et koncertsted

Udover koncerterne, er STARS engageret i etableringen af øvelokaler for vækstlaget, afholder uddannelsesforløb for vækstlag/branche, afholder seminarer/workshops for oplandets musikere/branche, samarbejder med gymnasier og musikskoler/MGK om afholdelse af clinics og foredrag med professionelle musikere, deltager i nationale og internationale branchenetværk og er medarrangør af garagerockfestivalen Gutter Island på Masnedø Fortet samt Midsommer festivalen i Præstø.

Foto: Ole Martin

Adresse

Algade 84, 4760 Vordingborg

Telefon

55342060

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

stars@stars.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.