DanskDanskDansk

Dansk
Her skabes rum til vækst

Oplev den uforglemmelige udsigt udover Karrebæksminde på Smålandshavet Kursus & Konferencecenter

Kursus og konferencecenter

Vores kursus – og konferencecenter handler kun om en ting, og det er at give dig de allerbedste omgivelser og betingelser for udvikling – fagligt og menneskeligt.

Vores professionelle medarbejdere og billedskønne område danner en betydningsfuld ramme for din konference eller møde. Vi har konferencelokaler til alle formål og i mange størrelser, som kan rumme alt fra konference, undervisning og mindre dagmøder.

Kære feriegæst

Du har rigtig meget et se frem til og vi står klar til at give jer en dejlig oplevelse. I kan bo i vores velindrettede lejligheder, med få meter til vores lækre svømmehal, sauna og motionsredskaber, og bare nyde livet i det naturskønne område. I højsæsonen uge 25-32, kan I nyde veltillavet mad fra vores dejlige restaurant hvor der også er fokus på madvarer fra lokalområdet.

Vi tilbyder både lejligheder til 5 eller 3 personer og hvis I har behov for handicapvenlige lejligheder eller vil have husdyr med, kan vi også tilbyde det. Lejlighederne er indrettet med et lille køkken, køleskab og badeværelser; alt det I skal bruge for at holde en god ferie.

Her er fokus på den gode stemning

Arbejdsmiljø og arbejdsvilkår har høj prioritet for Smålandshavet Kursus- og konferencecenter ud fra en overbevisning om, at glade og motiverede medarbejdere skaber god stemning og især glade og tilfredse gæster.

Det er ikke kun medarbejdernes ve og vel, vi værner om – også miljøet har vi fokus på, blandt andet gennem flere konkrete tiltag, der minimerer madspild, CO2-udslip, energiforbrug m.m.

Professionelt og nærværende personale

Vi har mere end 30 års erfaring med afvikling af møder, konferencer og overnattende gæster. Stedets servicefilosofi er, ingen må føle sig overset eller overhørt og det mærker I med det samme når I træder ind ad døren og bliver mødt med et ”velment velkommen”.

Vi ser frem til at være dine værter.

Velkommen på Smålandshavet i Karrebæksminde.

Adresse

Alleen 44, 4736 Karrebæksminde

Telefon

55434000

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

Smalandshavet@3f.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.