DanskDanskDansk

Dansk
En landevejskro i særklasse

Rønnede kro er en klassisk landevejskro, men er så meget mere. Kroen er nyrenoreret men har så meget charme at man føler man er tilbage i 1825, her kan du få god og velsmagende husmandskost samt lækker gourmet mad.

Rønnede Kro

På Rønnede Kro er du selv med til at forme din oplevelse.

Vi serverer klassisk mad med et let legende udtryk. Menukortet er frit, så du selv kan vælge de retter, du ønsker. Stemningen er afslappet, med en kvalificeret og uhøjtidelig service.

Til maden er der både mulighed for at gå på jagt i vores vinkort, og at nyde en velskænket øl.

Børn er altid velkomne, og for dem er der både mulighed for at vælge det samme som de voksne, eller vores mere børnevenlige anretninger.

Gennem de sidste knap 200 år er der blevet holdt utallige baller, bryllupper, konfirmationer og fødselsdage på kroen. Vi vil gøre vores bedste for, at også I får et uforglemmeligt arrangement.

Kroens indretning gør det muligt at huse alt fra mindre, intime selskaber til større fester på op til 100 spisende gæster.

Med udsigt til mark og skov, skaber Rønnede Kro de helt rigtige rammer for dit næste møde. Den naturlige ro giver dig muligheden for fuld koncentration og fordybelse, blot 45 minutter fra København, centralt placeret på Sydsjælland.

En kongelig priviligeret kro

I 1825 lå en kongelig priviligeret kro midt i Rønnede, det gjorde den så man kunne få et måltid mad og en nats søvn inden man drog videre ud i landet.

Idag ligger Rønnede Kro stadig det samme sted, og kroen er siden 2015 blevet renoveret så den står ligeså flot som den gjorde i 1825. Kroen er idag rammen om gode oplevelser, et godt måltid med gode råvarer for familien eller en gourmetoplevelse for kæresteparret.

Rønnede Kro er drevet af Silja Brenna og Jonas Mikkelsen som også ejer Hotel Frederikminde, og køkkenchefen Jonas har sørget for at det er de samme gode principper man arbejder med på kroen. Derfor bliver så meget som muligt lavet fra bunden og af gode solide råvarer fra sæsonen og gerne fra lokalområdet.

Fint besøg på kroen

Der er planer om at udvide med 30 værelser, så man som i gamle dage kan få både mad og overnatning.

Rønnede Kro var i gamle dage også meget velbesøgt og man kan i kroens gamle gæstebog finde hilsner fra Dirch Passer, Bodil Kjer og Lily Broberg. Selv H.C. Andersen har besøgt kroen flere gange, når han skulle besøge de mange godser der ligger omkring kroen.

Rønnede Kro serverer frokost, aftensmad, søndagsbrunch - samt et koncept kaldt "En aften i Vinkælderen", hvor vinen er i centrum for oplevelsen.

Adresse

Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Telefon

44223000

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

info@r-kro.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.