DanskDanskDansk

Dansk
Et badehotel i særklasse

Rødvig Kro & Badehotel ligger som en helt særlig perle placeret i Rødvig, med en smuk udsigt over Østersøen og den særlige Stevns Klint.

Rødvig Kro & Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel er et familieejet hotel der virkelig tager en med storm. Stedet emmer af charme, sjæl og atmosfære. De 19 smukke værelser er alle særlig indrettet i autentisk badehotel stil og med charmerende møbler.

Kroens indretning er restaureret med henblik på bevaring af den originale indretning, og det må man sige er lykkedes - det er et sted hvor man kommer ned i gear og virkelig kan mærke den stemning som stedet har.

A la carte restaurant

Restauranten går i særdeleshed meget op i at bruge årstidens friske råvarer og bruger især de lokale producenter meget, da det er vigtigt for dem at den mad der bliver serveret er fuld af smag og god kvalitet.

Så kom forbi og få en gastronomisk oplevelse, og få serveret de lækre retter i de små gamle hyggelige krostuer med udsigt eller i den fine havestue, og hvis vejret er til det kan du også sidde ude i den charmerende gårdhave, fyldt med blomster.

Kroen har også et hyggeligt lille sofahjørne med pejs, hvor man kan nyde en kop kaffe eller et stykke kage på de kolde dage.

Den perfekte placering

Rødvig Kro & Badehotel ligger et stenkast fra både Østersøen, men ligeledes Stevns Klint, og går man en lille tur kommer man om i den hyggelige Rødvig Havn som ligger som baghave til badehotellet.

Stevns Klint er UNESCO Verdensarv, og helt sikkert et besøg værd. Besøg også Gl. Højerup Kirke, når du er på Badehotellet. Kirken ligger flot placeret på kanten af klinten med en dejlig udsigt udover klinten fra balkonen for enden af kirken. Du kan enten gå langs Trampestien op til kirken eller køre den korte tur.

Vil du se mere fra det skønne og charmerende hotel, så se videoen ovenover, vi tør godt garantere for at man får lyst til at tage afsted med det samme!

Adresse

Østersøvej 8, 4673 Rødvig

Telefon

56506098

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

info@roedvigkro.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.