DanskDanskDansk

Dansk
Oplev en verden af nye dufte og indtryk

Det smukke Orangeri i slotsparken på Gisselfeld Kloster er helt sikkert et besøg værd - her ses en flot samling og salg af planter og potter.

"Orangeriet"

"Orangeriet" findes i Gisselfeld Klosters slotspark, hvor der ses en flot samling og salg af planter og potter. Der ligges vægt på historiske planter, som der fandtes i Danmark, da Paradehuset blev bygget i 1876. Det er som at tage tilbage i tiden, måske endda til en helt anden verden - et botanisk åndehul, hvor alle sanser stimuleres. Det er det, som gør et besøg på Paradehuset en helt speciel oplevelse.

Oplev en verden af nye dufte og indtryk i Paradehuset. Der er også indrettet en lille hyggelig te-salon, hvor man kan få en kop te eller kaffe og et stykke kage.

Paradehuset forpagtes af havedesigner Stig Lauritsen og landskabsarkitekt Greg Kobett.

Rundvisninger

Stig og Greg tilbyder rundvisninger i Paradehuset og Gisselfeld slotspark. Rundvisningerne begynder ved hovedindgangen til parken. Herfra føres du igennem havens mange tidsaldre og beretninger fra Gisselfeld fra 1500 og 1600 tallet.

Turen kulminere med et besøg i Paradehuset og dets vidunderlige verden - som I sig selv er rig på historie.

Booking pr. e-mail: orangeriet@paradehuset.dk

Åbningstider

2020:
Oktober: lørdage og søndage 10-16 samt hele uge 42 fra 10-17

November: søndag d. 1. fra 10-16. Lukket d. 7. og 8. samt d. 14. og 15. november. Juletorv åbent d. 20.-22. samt d. 27.-29. november.

December*: fredage, lørdage og søndage indtil uge 52. Lukket i uge 52 og 53. * bemærk parken har ikke åbent i december. På gensyn til Påske 2021.

Der tages forbehold for ændringer - hold dig opdateret på: https://www.paradehuset.dk/paradehusets-verden/aabningstider-i-paradehuset/

Adresse

Gisselfeldvej 12 A, 4690 Haslev

Telefon

56325155

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

orangeriet@paradehuset.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.