DanskDanskDansk

Dansk
En uspoleret lille perle

Omtrent midtvejs mellem Næstved og Vordingborg ligger herregården Øbjerggaard i det naturskønne Sydsjælland, tæt på skov og strand, en uspoleret lille perle, fyldt med atmosfære og historie.

Med naturen lige i baghaven

Øbjerggaard B&B er en gammel herregård, som fik nyt liv i 2015, da Bruno Luigi og Maria Rohde rykkede ind og omdannede herregården til bed and breakfast. Inden da har stedet haft en lang og omskiftelig historie med en række stiftende ejere. De har alle været med til at forme godset til det, det er i dag.

Herregården ligger smukt placeret midt imellem Næstved og Vordingborg, hvorfor der er rig mulighed for at opleve den fine natur i området, gå lange ture i skoven eller rundt i den private park.

Læs meget mere om Øbjerggaards historie her: https://www.objerggaard.com/historie

Sov godt..

Herregården har 9 værelser, som alle er individuelt dekoreret med respekt for stedets historie. De er alle rare og lyse, alt imens herregårdsstemningen er nøje velbevaret.

Sov eksempelvis i Godsejerværelset - som tidligere var godsejerens soveværelse. Der er både værelser med to enkeltsenge eller dobbeltsenge, alt efter dit behov.

Se dem alle sammen her: https://www.objerggaard.com/bedandbreakfast

Morgenbuffet

Morgenmaden serveres i den lyse, dejlige havestue i stueetagen. Her er der direkte adgang til parken, hvor der kan dækkes op i sommermånederne.

Lige udenfor døren findes stedets egen ugenerte park - perfekt til en gåtur efter morgenmaden eller ved solnedgang.

Gæster på Øbjerggaard kan frit benytte området hele året rundt.

10 minutters gang fra herregården findes eksempelvis tekstilmuseet Køng Museum, som har til huse i Gl. Øbjerggaard, og bl.a. udstiller design og kunsthåndværk.

Adresse

Øbjerggårds Allé 20, Køng, 4750 Lundby

Telefon

50106020

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

objerggaard@objerggaard.com

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.