DanskDanskDansk

Dansk
Danmarks mest ø-rige fjord

Cykel eller gå en tur langs Nakskov Fjord - eller ta' med Postbåden på arbejde, når den sejler med post og varer til øboerne!

Nakskov Fjord

Nakskov Fjord er Danmarks mest ø-rige fjord med sine hele 10 øer. Dette giver ture på fjorden mange muligheder - da øerne byder på mange forskellige naturoplevelser. Dyreliv og planteliv er mangfoldigt og der findes flere sjældne arter.

Postbåden sejler ud på Nakskov Fjord med post og vare til øboerne. Du har mulighed for at tage med båden på arbejde, og turen er aldrig fuldstændig den samme! Dog kommer båden altid ud til Albuen, hvor der er omtrent en times pause til at du kan nyde medbragt mad, tage en dukkert i fjorden eller gå en lille tur. Du kan endda få din cykel med på turen for 20 kr. ekstra. På den måde kan du stå af ved Langø og cykle tilbage til Nakskov på de fine cykelstier, som er langs med fjorden. Det kan helt sikkert anbefales.

Guidet tur

Hvis du vil på en guidet tur, så arrangeres det også året rundt. Der er flere forskellige slags ture af varierende længde og type.

Læs mere om disse her:
https://www.visitlolland-falster.dk/sydsjaelland/historie/nakskov-fjord

Alle foto: Klaus Bek Nielsen

Adresse

Havnegade 27, 4900 Nakskov

Website

Læs mere på vores hjemmeside

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.