BurgerProfileArrow-left

Heart
Opført i 1585 af Steen Brahe og Birgitte Rosenkrantz

Omkranset af den skønneste natur, mellem skov og sø i hjertet på Sjælland, ligger det smukke renæssanceslot, Næsbyholm Slot.

Historien

Historien

Næsbyholm Slot blev opført i 1585 af Steen Brahe og Birgitte Rosenkrantz. Men de boede her kun i en kort årrække, da Birgitte Rosenkrantz dør ganske ung, og Steen Brahe vælger at fraflytte renæssanceslottet.

I 1709 købte Kong Frederik 4. Næsbyholm Slot, og han slog jordbesiddelserne på slottet sammen med nabogodset Bavelse Gods. Det var her lensbaroniet Næsbyholm-Bavelse blev oprettet.

Kongens elskerinde Charlotte Helene Von Schindel flytter ind på Næsbyholm, men finder sig en elsker efter en årrække. Da Kongen fandt ud af dette, blev så rasende, at hun og elsker blev landsforvist.

De sidste Holcker på Næsbyholm Slot var lensbaron Mogens Holcks bedsteforældre lensbaron og lensbaronesse Eiler og Jessy Holck.

Arrangementer

Arrangementer

Næsbyholm Slot arrangere mange private arrangementer, såsom bryllupper og andre private fester.

I løbet af året er der også en række andre arrangementer. De kan alle findes her: http://www.naesbyholmslot.dk/new-events/

Heriblandt er eksempelvis julemarked, som i 2018 er d. 1.-2. december. Her kommer en række spændende udstillere med alt til julen.

Åbningstider

Mandag - torsdag 9:00-16:00 - Fredag 9:00-15:00
Lørdag - Søndag - efter aftale

Adresse

NÆSBYHOLM ALLE, 4171 GLUMSØ

Telefon

31210104

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

KONTAKT@NAESBYHOLMSLOT.DK

Close

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.