DanskDanskDansk

Dansk
- et nordisk musikteater

SAUM Nordisk Musikteater startede i 2010 og har siden da lavet en række anmelderroste forestiller med nykomponeret musik.

SAUM nordisk musikteater blev stiftet i 2010 af Ingeborg Fangel Mo, som er klassisk uddannet sanger og har læst på Musikkonservatoriet i København.  

Om teatret

Musikteatret SAUM har en særlig tilknytning til Faxe Kommune, hvor det flyttede til i 2016. Visionet er at udvikle et egnsteater, hvor scenekunst kan blive udfoldet i tæt samarbejde med lokale aktører, skoler, institutioner, m.v. Teatret skal være for alle - både børn, unge og voksne.

Hvorfor hedder det SAUM?

Navnet faldt på SAUM fordi det betyder søm på nynorsk. Et søm er noget som forbinder to ting, forskellige flader eller kanter noget - og det er præcist hvad SAUM gerne vil, at forbinde og give kant.

Forestillinger

SAUM optræder forskellige steder rundt i landet, alt afhængig af den specifikke forestilling. Teaterstilen er opera for børn og voksne. Forestilingerne fokusere på eksistentielle, nuditige og vedkommende historier - alt dette formidles igennem ny-komponeret klassisk musik.

Teateret har optrådt med forskellige produktioner, her i blandt eksempelvis:
- Martins Oprør
- Min far og Vrede Mand
- Vølvens dom
- Is-slottet

SAUM fokusere på musik og teater, men bæredygtighed er også et stort fokus område. Dette fokuseres der på ved at skabe forestillinger, som skaber nye tanker, om hvordan vi håndtere aktuelle udfordringer og det stigende pres. Det handler forestillingen "Vølven" netop om. Dertil udvikles der også vandreture, workshops og udstillinger som fokusere på dette emne.

 

Adresse

Køgevej 15A, 4653 Karise

Telefon

53912445

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@saum.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.