DanskDanskDansk

Dansk
Omringet af marker, skov og en smuk have

MejeriGaarden B&B og restaurant er beliggende omringet af marker, skov og en smuk have. Blot 700m ad privat vej ligger Vestre Strand, hvor du kan nyde solnedgangen i fred og ro.

Mejerigården

En gammel proprietærgård

MejeriGaardens historie går helt tilbage til midten af 1800- tallet og er en gammel proprietærgård.

Siden opførelsen har den været i samme families eje. I 58 år blev der drevet mejeri under ledelse af Axel W. Danielsen. I hans tid var gården kendt for gode franske oste produceret på frisk mælk fra ikke færre end 1.200 Jersey-køer.

Axel Danielsen var en personlighed med sans for kvalitet og livsstil. Hans jagthunde fulgte ham alle vegne, og hver eneste dag fik han lagt en flaske champagne på køl i gårdens gadekær. Så havde de gyldne dråber den helt rigtige temperatur, når han skulle nyde sin champagne om aftenen.

I dag

De nuværende ejere overtog ejendommen i 2014 og forvandlede MejeriGaarden til et hotspot for store fester med fokus på stil og kvalitet.

I 2017 åbnede så restauranten i de gamle stuer i hovedhuset og stedet er hurtigt blevet kendt for sin elegante indretning og kvalitetsmad i højklasse.

I dag drives gården med en travl restaurant og unike selskabslokaler, som er skabt til fester, receptioner, møder og kurser samt Bed & Breakfast og events.

Restaurant

Restaurant MejeriGaarden byder velkommen i hjemlige omgivelser. Vores mad er klassiske retter med et tvist og fokus på de gode råvarer. Vi har 3 stuer til restauranten, Hvis I er mindre selskaber kan vi tilbyde at I får egen stue så I kan hygge i fred og ro (ved mindre end 10 personer kan forekomme lokaleleje).

Om sommeren har vi en skøn terrasse i vores flotte have med udsigt til den mere end 140 år gamle blodbøg. Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores skønne stuer eller servere et glas køligt vin på terrassen.

Åbningstider

Restaurant: 70237040
Selskaber & Events: 29430553

Adresse

Gl. landevej 87, 4874 Gedser

Telefon

70237040

Website

Læs mere her

E-mail

info@mejerigaarden.com

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.