DanskDanskDansk

Dansk
8 kilometer fra Gedser færgehavn

MejeriGaarden er både en B&B og restaurant. Den er beliggende omringet af marker, skov og en smuk have. Blot 700m ad privat vej ligger Vestre Strand, hvor du kan nyde solnedgangen i fred og ro.

MejeriGaarden ligger på din vej, om du skal nordpå i Skandinavien eller sydpå i Europa - kun 8 kilometer fra Gedser færgehavn direkte på cykelruten Berlin-København. Der tilbydes overnatning i lækkert dobbeltværelse samt morgen- og aftensmad, varme og kolde drikke. 

Historie

MejeriGaardens historie går helt tilbage til midten af 1800- tallet og er en gammel proprietærgård.

Siden opførelsen har den været i samme families eje. I 58 år blev der drevet mejeri under ledelse af Axel W. Danielsen. I hans tid var gården kendt for gode franske oste produceret på frisk mælk fra ikke færre end 1.200 Jersey-køer.

Axel Danielsen var en personlighed med sans for kvalitet og livsstil. Hans jagthunde fulgte ham alle vegne, og hver eneste dag fik han lagt en flaske champagne på køl i gårdens gadekær. Så havde de gyldne dråber den helt rigtige temperatur, når han skulle nyde sin champagne om aftenen.

I dag

De nuværende ejere overtog ejendommen i 2014 og forvandlede MejeriGaarden til et hotspot for store fester med fokus på stil og kvalitet.

I 2017 åbnede så restauranten i de gamle stuer i hovedhuset og stedet er hurtigt blevet kendt for sin elegante indretning og kvalitetsmad i højklasse.

I dag drives gården med en travl restaurant og unike selskabslokaler, som er skabt til fester, receptioner, møder og kurser samt Bed & Breakfast og events.

Bed and Breakfast

MejeriGaarden ligger på din vej, om du skal nordpå i Skandinavien eller sydpå i Europa - kun 8 kilometer fra Gedser færgehavn direkte på cykelruten Berlin-København. Vi tilbyder overnatning i lækkert dobbeltværelse samt morgen- og aftensmad, varme og kolde drikke. Vi har indcheckning hele døgnet.

MejeriGaarden er ligger strategisk placeret - meget tæt på Gedser færgehavn, men stadigvæk omringet af marker, skov og have. Der er derfor rig mulighed for afslapning - du kan endda bade på Vestre Strand. Den ligger kun 700 km ned af en privat vej. Her kan du nyde fred, ro og måske endda en flot solnedgang.

På østkysten kun 8 km herfra finder du Danmarks bedste badestrand. MejeriGaarden B&B er også et perfekt sted til en romantisk weekend i herskablige omgivelser.

Åbningstider

Mejerigaarden har indcheckning hele døgnet.

Adresse

Gl. Landevej 87, 4874 Gedser

Telefon

70237040

Website

Læs mere her

E-mail

info@mejerigaarden.com

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.