DanskDanskDansk

Dansk
Oplev magien ved at bo på et rigtig slot

Hvis du ikke tidligere har prøvet en slotsferie, så er det måske på tide! På Lungholm Slot kan du og din familie eller venner bo og leve som baroner og baronesser i alt fra et enkelt døgn og op til flere uger.

Lungholm Slot

Har du ikke altid haft lyst til at holde ferie på et slot? Ja, et rigtig slot. Her kan du opleve hvordan det er at leve som en baron eller baronesse, når du lejer et eller flere værelser på slottet.

Slottet blev renoveret i 2010 og har siden da været et populært sted for familier eller par, som gerne vil opleve magien ved at bo på et rigtig slot. Slottet har en wellness afdeling - og man kan også leje det til konferencer, bryllupper eller andre af livets fester.

Slottet er en gammel hovedgård, som tidligere hed Olstrupgaard. Den blev første gang nævnt tilbage i 1434 - men navnet har siden 1639 været det nuværende "Lungholm Slot". Den nuværende baron på slottet har, siden 2011, været Nicolas Erik Carl Poul Johan Dmitri baron de Bertouch-Lehn.

Slotsophold

Slottet har 16 fantastiske og individuelt indrettede soveværelser, med plads til 32 personer i alt. Herudover får I et stort dejligt køkken, en stor og en mindre spisestue, flere opholdsstuer og sale, kontor, bibliotek og billardsal.

Der er masser af muligheder for sjov og underholdning på selve slottet. Omkring slottet er der en dejlig park, hvor ungerne kan løbe rundt og lege. Hvis du er mere til indendørs afslapning, så er der også en wellnessafdeling på slottet. Her findes bl.a. det store ovale "Kongekar", sauna, "Det kolde Gys" og store bruserum.

Hvis det ikke er nok, er der masser af underholdende aktiviteter i nærheden som fx golf, Lalandia og Knuthenborg Safaripark.

Slottes udlejes også i forbindelse med bryllupper.

 

Adresse

Rødbyvej 24, 4970 Rødby

Telefon

51220253

Website

Læs mere her

E-mail

hfh@lungholm.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.