DanskDanskDansk

Dansk
Vågn op til en smuk udsigt

Hos Klintholm Gods Lake Apartments finder i moderne lejligheder omgivet af smuk natur og fantastisk udsigt hele året rundt.

Lejlighederne

Vi har 3 typer af lejligheder, men lige meget hvilken en af dem du vælger går i ikke glip af den smukke udsigt over Hunosøen. Alle lejligheder har nemlig store panoramavinduer vendt mod søen og egen terrasse eller altan med siddeplads. Udsigten over søen er meget storslået, men også meget enkel og harmonisk. Det er de perfekte rammer til at stresse af og nyde naturen, når den er bedst. Alle lejligheder er også fuldt udstyret, således i ikke mangler noget ved fx længere ophold eller blot ønsker at lave mad selv en aften. Vi har også mulighed for at holde mindre konferencer skræddersyet til jer.

Foto: Thomas Ix Photography

Restaurant

Som en del af Klintholm Gods Lake Apartments driver vi en restaurant i stueetagen, hvor gæster og andre besøgende kan få en god kop kaffe, smage en tallerkenfuld af de velsmagende, lokale produkter eller købe et udvalg af produkterne med hjem. I butikken tilbyder vi et lækkert og bredt udvalg af økologisk græskød fra Godsets egne herefordkvæg, der hele året rundt har græsset i bakkerne på Østmøn. For os er det et vigtigt element at opretholde både den helt unikke og sjældne natur, der findes ved Møns Klint, men også at værne om et bæredygtigt og moderne landbrug. På Møn findes mange dygtige og innovative fødevareproducenter, som vi er stolte af og glade for at kunne udbyde i vores lille, hyggelige sted.

Foto: Lake Aparments

Vil du gerne vide mere?

Følg os på Facebook eller Instagram - eller følg med på hjemmesiden:

https://lakeapartments.dk/?lang=da
https://www.instagram.com/lakeapartments/
https://www.facebook.com/kglakeapartments/

Foto: Thomas Ix Photography

Adresse

Klintevej 544, 4791 Borre, Møn

Telefon

55812025

Website

Læs mere her

E-mail

info@lakeapartments.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.