BurgerProfileArrow-left

Komponist, perkussionist og billedkunstner Birgit Løkke og instruktør, dramatiker og skuespiller Lene Vestergård er de kunstneriske hovedkræfterne bag forestillingerne. 

KLINT musikteater

KLINT musikteater

Vores første forestilling KLINT, august 2016, bestod af fire satser, der afspejlede lagene i Stevns Klint. Vi formidlede historien, der førte til klintens optagelse på UNESCOs verdensarvsliste med rytmer, toner, kor, lys ogord . Partitur og tekst blev udviklet i tæt samarbejde med forskere indenfor geologi. KLINT blev nomineret til en Reumert i 2017.

I KLINT 2, august 2018, bidrog billedhugger Bo Karberg til forestillingen med UrKlang, et unikt instrument, der kombinerer kalksten med rørklokker, klaverstrenge og 300 flinteflækker. KLINT 2 samlede et stort publikum, både lokalt og fra hele landet.

UrKlang i Spil

UrKlang i Spil

22. – 25. august 2019 opfører vi UrKlang i Spil, en koncertforestilling over livets cirkulære natur: i et døgn - i et år – i et livsforløb – i en geologisk æra. UrKlang hænger i centrum af Pyramiden og klinger sammen tekst, tuba, lys og 12 korsangere. Instrument er blevet udviklet, så man kan spille på rørklokkerne med køller såvel som fra klaviatur.

Vores forestillinger er kun mulige fordi mange frivillige medvirker både bagved og på scenen. Vi samarbejder med organisationer, erhvervsliv og institutioner i Stevns Kommune og er partnere i Verdensarv Stevns’ Partnerprogram.

Spilletider UrKlang i Spil:
22. – 25. august 2019 kl. 20.00

Billetter:
https://www.place2book.com/da/list/EM4627

Fotos: Michael Stub

Pin
Share
Åbningstider

Spilletider UrKlang i Spil:
22. – 25. august 2019 kl. 20.00

Adresse:
Spillested: Pyramiden i Boesdal Kalkbrud, Boesdalsvej 14, 4673 Rødvig - Stevns

Adresse

Boesdalsvej 14, 4673 Rødvig - Stevns

Telefon

26253335

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

lene.v@leneogleif.dk

Close

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.