DanskDanskDansk

Dansk
Et historisk hotel

Hotel Kirstine, et hyggeligt og charmerende 4-stjernet hotel, det ligger i hjertet af Næstved og emmer af atmosfære og romantik.

Et historisk hotel

Det smukke gamle hotel er mere end 250 år gammelt og har i igennem tiderne både ageret posthus og borgmesterbolig. Idag er hotellet restaureret med respekt for historien og derfor finder du mange skæve stuer og charmerende værelser.

Hotel Kirstine tilbyder forskellige ophold for enhver smag, herunder vinterophold, golfophold, kroophold og ophold med kunst og historie som tema. Hotellet tilbyder 36 værelser, hvoraf de 5 er af deluxe kvalitet. Alle værelser er individuelt indrettet i en hyggelig og romantisk stil.

Foto: Thomas Ix

Restaurant

Hotel Kirstine serverer dagligt A La Carte, og med fokus på at et hvert måltid skal være en oplevelse. Hotellet er især kendt for sin overdådige søndags brunch, som folk rejser langt for at opleve, og det er derfor en god ide at bestille bord i god tid.

Foruden de smukke værelser og den gode mad, har Hotel Kirstine og mulighed for at holde jeres store fest, eller afholde jeres møder/kurser.

Hotel Kirstine er isærdeleshed et særligt sted og en oplevelse værd.

Adresse

Købmagergade 20, 4700 Næstved

Telefon

55774700

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

info@hotelkirstine.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.