DanskDanskDansk

Dansk
Michelin restaurant i Præstø

Hotel Frederiksminde ligger som en lille perle i Præstø med udsigt over fjorden, og med de brostensbelagte gader som forhave. Stedet er et af de mest eksklusive og berømte steder på Sydsjælland, og ikke mindst den første Michelin restaurant i området.

Hotel Frederiksminde

Med udsigt til Præstø fjord og omgivet af natur, skaber Hotel Frederiksminde de helt rigtige rammer. Den naturlige ro giver dig muligheden for fuld fordybelse.

Tag med os på en rejse, der udfordrer og udforsker. Med nøgleord som kreativitet og kvalitet, tager vi styringen. Fantasien får frit løb, både når det gælder maden og vinen. Med omsorg for detaljen og en higen efter det grænsesøgende, eksperimenterer vi med det, som det enkelte element ønsker at give os - og hengiver os fuldstændig til sæsonens og markens gaver.

I den hyggelige verandastue serverer vi 3, 6 eller 9 retter for dig og dine nærmeste, gerne suppleret af en vinmenu, der fuldender jeres rejse.

Om hotellet

Hotel Frederikminde ligger i Præstø og har gjort det siden 1870, hvor det gamle forsamlingshus blev bygget.

Det er sidenhen blevet restaureret med respekt for historien og når du træder ind er det som at træde ind i 1800-tallet, både de flotte værelser og suiter er indrettet med møbler fra datiden og en særlig atmosfære og romantik hviler over stedet.

Hotel Frederiksminde er et berømt og anerkendt hotel, men særdeles deres restaurant er et besøg værd. I 2016 blev stedet kåret med en Michelin stjerne, og køkkenet går utrolig meget op i det gastronomiske. Råvarerne stammer fra lokalområdet, og mange af råvarerne bliver plukket lige i baghaven.

Sov godt

Hotellet råder over 19 individuelle og elegante værelser og suiter. Her finder man både antikviteter og klassisk interiør og indretning.

I suiten er der plads til 4 personer, imens de andre værelser er enten enkelt eller dobbeltværelser.

Hotellet ligger på et grønt område ved siden af Præstø Kirke.

Kontakt os gerne på info@frederiksminde.com eller +45 5590 9030

Foto: Tage Klee

Adresse

Klosternakken 8, 4720 Præstø

Telefon

55909030

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@frederiksminde.com

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.