DanskDanskDansk

Dansk
Kulturhistorie & Kogekunst

Lungholm Slot og Reventlow-Museet Pederstrup giver dig nu muligheden for en helt særlig Herregårdsoplevelse.

KULTURHISTORIE & KOGEKUNST

Lungholm Slot og Reventlow-Museet Pederstrup giver dig nu muligheden for en helt særlig Herregårdsoplevelse. Her får du chancen for at opleve stedernes specielle atmosfære, krydret med herskabelige rammer, smuk natur, kulturhistorie, god mad, læring og hyggeligt samvær.

På Pederstrup får du fortællingen om den fantastiske herregårdshistorie og på Lungholm Slot kan du opleve, mærke og ikke mindst smage den. Herregårdsoplevelsen kan bookes af grupper (min 14 pers.) på hverdage fra marts til oktober.

Pris pr. person, kr. 1595,-

Yderlige info og booking kontakt:
Slotsforvalter, Lungholm Slot, Henrik Fabricius Hansen på mail: hfh@lungholm.dk

Reventlow Museet Pederstrup

Herregårdsoplevelsen starter på Reventlow-Museet Pederstrup hvor Museumsinspektøren står for rundvisningen og den levende fortælling om herregårdshistorien.

Siden åbningen af Reventlow-Museet i 1940 har det være muligt at besøge C.D.F. Reventlows enkle empirehovedbygning på herregården Pederstrup midt i den stemningsfulde park omgivet af århundredgamle egetræer og to mindre søer. Sammen med hovedbygningens smukke interiører udgør museet med parken en helstøbt herskabsbolig, som den kunne have taget sig ud omkring år 1800.
Foto: Ingrid Riis

Lungholm Slot

Derefter går turen til Lungholm Slot, hvor Slotsforvalter Henrik Fabricius Hansen tager imod. Turen fortsætter i slotskøkkenet, hvor man sammen med vores kokke er med til at tilberede historiske herregårdsretter af lokale råvarer, som efterfølgende nydes ved en fælles middag. Aftenen rundes af med hygge i biblioteket, samt overnatning. Morgenmaden serveres i spisestuen næste dag inden afrejse.

Prisen inkluderer:
Entré og guidet rundvisning på Reventlow-Museet Pederstrup, Personlig introduktion - Kokkeskole – Herregårdsmiddag – Overnatning med morgenmad på Lungholm Slot.

Pris pr. person, kr. 1595,-

Lolland - spækket med herregårde

Lolland, med dens fede muld, er det sted i Danmark, hvor herregårdene ligger tættest, og vidner om en sprudlende storhedstid, hvor de store godser danner rammerne for den ypperste gæstfrihed og selskabelighed. En opblomstringstid der ikke blot kastede glans over danmarkshistorien, også internationalt, men som manifesterede sig i nybyggede hovedbygninger med sublime arkitektoniske detaljer og haveanlæg.

Yderlige info og booking kontakt:
Slotsforvalter, Lungholm Slot, Henrik Fabricius Hansen på mail: hfh@lungholm.dk

Åbningstider

Herregårdsoplevelsen starter på Reventlow-Museet Pederstrup

Adresse

Pederstrupvej 124,, 4943 Lolland

Website

Læs mere på vores hjemmeside

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.