DanskDanskDansk

Dansk
En hyggelig Bed and Breakfast

Smukt beliggende i Godsted med udsigt til Ålevad voldsted og i udkanten af naturparken, ligger Godstedlund perfekt hvis man ønsker at slappe af og nyde naturen.

Godstedlund B&B

I 2017 åbnede parret Thomas og Esbern Godstedlund B&B. De var klar til at modtage gæster efter en solid renovering af hele huset 1 maj. Med nyt interiør med henblik på hjemmelig hygge, er det lykkes at skabe netop den hjemlighed som er bærende for ideen. Parret bor selv i den ene del af huset, men bruger hele huset når familien skal samles. Man bliver mødt af varme når man kommer “hjem til Godstedlund”.

Smukt beliggende i Godsted med udsigt til Ålevad voldsted og i udkanten af naturparken, ligger Godstedlund perfekt hvis man ønsker at slappe af og nyde naturen. Hvis man ønsker at besøge de omliggende byer eller seværdigheder, er her ej heller langt. Det tager 20 minutter i bil hvis man skal med færgen til Tyskland, så her er rig mulighed for en pause når man er på gennemrejse.

Cafe

På Godstedlund serveres en solid morgenmad med blandt andet morgenbrød, frisk frugt og god kaffe. Cafeen på Godstedlund har åbent hverdag for overnattende samt efter aftale for gæster udefra, som ønsker at hygge med kaffe og kage eller en lækker Tapas med en god øl eller vin.

Alle værelser er med fælles bad og toilet. Fælles for værelserne er at der er bløde håndklæder og den økologiske plejeserie Hopal. I suiterne kan der opsættes ekstraopredninger, børneseng og puslebord. Huset har fibernet, så hvis man skal klare et møde eller surfe på nettet er her også rig mulighed for dette. På Godstedlund kan der afholdes fester, møder og konference med op til 90 personer

Adresse

Godstedvej 18, 4894 Øster Ulslev

Telefon

71721166

Website

Læs mere her

E-mail

reception@godstedlund.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.