DanskDanskDansk

Dansk
Galleri, kunstnerrefugium & grafisk værksted

Det international anerkendte Galleri Heike Arndt DK blev etableret i 1989 på Lolland. Galleriet og de relaterede aktiviteter drives med stor lidenskab og succes. En afdeling i Berlin-Friedrichshain, et internationalt Artlab i Kettinge -et velindrettet kunstnerrefugie -og et grafisk værksted i Kettinge er kommet til sidenhen.

Aktiviteter

Begge gallerier i Berlin (DE) og Kettinge (DK) samt kunstnerresidenciet & grafisk værksted Artlab Kettinge (DK) arrangerer en række non-profit aktiviteter såsom udstillinger, rundvisninger, workshops, artisttalks og meetups.

Denne inkluderende forretningsstrategi er en fremragende ramme for udstillinger såvel som projekter, workshops, forskning og faglig vækst i en international kontekst har vist sig at være en styrke, og måde hvorpå galleriet differentiere sig fra mere klassiske og kommercielle gallerier.

Udstillinger

Galleriet definerer sig selv som “klein aber fein” (lille, men fin). Her finder du internationalt anerkendt nutidskunst, oftest med dansk premiere, med fokus på maleri, skulptur, keramik, tegning, grafik og andre medier.

Galleriets forskellige internationale Open Calls danner grundlag for udstillingsrækken 'SCOUT', hvor de bedste kunstnere vises i den danske afdeling i Kettinge. Særligt grafikafdelingen er værd at nævne, der består af et stort udvalg af værker (1000+) af internationale anerkendte kunstnere.

Events

Galleriet tilbyder en række events i løbet af året til grupper.

Rundvisninger i galleriet
Galleri Heike Arndt tilbyder skræddersyede rundvisninger med en kunstnerisk, personlig og socio-kritisk baggrund for private grupper, kunstelskere, skoleklasser, foreninger og lignende. Antallet af deltagere er mindst 8 og koster 110 kr./ pers. Varighed: ca. 1,5 - 2 timer.

Workshops på Artlab Kettinge
Galleriet tilbyder også muligheden for individuelle kurser/ workshops for 4-20 personer med afsæt i kunstneriske tekniker og praksis. (med og uden overnatning)

Art & Lunch

Galleriet tilbyder for grupper events under navnet Art & Lunch du kan book privat eller deltager med tilmelding. Kunst, Mad og gode historier en anderledes lunch med Kunstneren Heike Arndt Efter en velkomstdrink serverer galleriet et let og lækkert måltid med hjemmebagt brød og gode ingredienser og tilbehør, en delikat menu, der tilsammen giver en perfekt smag (fusion = lokal + international). Minimum 8 – 30 personer.

Lækker, uhøjtidelig frokost + rundvisning m. kunstneren Heike Arndt, der deler sin kærlighed for kunst, god mad og drikke

Til Art & Food møder du kunstneren Heike Arndt, der også har en særlig forkærlighed til god mad og drikke. Der serveres et let delikat måltid sammen med de gode historier fra et spændende kunstnerliv. Du får også indsigt i den nuværende udstilling og dens baggrund.

 

Åbningstider

Åbningstider 12. April - 16.December:
Søndage kl. 11.00 – 16.00

eller dagligt efter aftale
Ring venligst til Heike Arndt:+4560902481

Adresse

Rågelundevej 9, 4892 Kettinge

Telefon

60902481

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

galleriheikearndtdk@gmail.com

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.