BurgerProfileArrow-left

Vi gør opmærksom på! Fuglsang Herregaard holder lukket i perioden 1. november 2018 til 1. maj 2019. Dette skyldes omfattende renovering.

Historien

Historien

Fuglsang Herregaard kan føres tilbage til dronning Margrethe I’s regeringstid og var oprindelig et krongods. I starten af 1700-tallet blev det imidlertid købt af den lokale storgodsejer Poul Abraham Lehn, og det var hans barnebarn, der i 1819 solgte det til den sjællandske godsejerslægt Neergaard. Og så begyndte en ny æra i godsets historie.

I 1866 arver Viggo de Neergaard godset og sammen med sin noget yngre kone, Bodil, gør han godset til et refugium og kreativt værksted for en række af Danmarks største kunstnere helt op i 1900-tallet. I forbindelse med Bodil de Neergaards død i 1959 overtager Fideicommiset efter bestemmelser i fru Neergaards testamente herregården og driften af denne.

Værelserne

Værelserne

Overnat på Fuglsang Herregaard i selve hovedbygningen på et af vores historiske værelser. Her findes fred, ro og en hyggelig hjemlig atmosfære.

Alle værelser er opkaldt efter personligheder tilknyttet Fuglsang Herregaard gennem tiderne og indrettet med de originale møbler.

Du kan også vælge den mere moderne afdeling i anneksbygningen ”Reden” med eget badeværelse, tv og terrasse med direkte udgang til Fuglsang Have.

Morgenmad

Morgenmad

En lækker herregårds morgenmad bliver serveret i Poul Abrahamsens kælder café på herregården. Den indeholder bl.a. hjemmebag og lokale produkter. Afhængig af sæson, så tilbyder herregården også en aftenmenu, hvor man kan få efter kokkens valg eller herregårdens tapas.

I alle sæsoner kan man få en kold lokal øl, vin eller whiskey i herregårdens bar.

Flere informationer:

Se herregårds værelserne.
Se værelserne i Reden.

OBS - vigtig information

OBS - vigtig information

Fuglsang Herregaard holder lukket i perioden 1. november 2018 til 1. maj 2019. Dette skyldes omfattende renovering.

Pin
Share
Close

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.