DanskDanskDansk

Dansk
Din guide til gode naturoplevelser

Den Grønne Port er portalen, hvor du kan købe din næste naturoplevelse! Sov i hængekøje, tag på cykel- eller kajaktur, lær om svampe og naturens energifelter, eller farv garn med naturmaterialer! Kort sagt: Find en oplevelse i naturen, der passer til dit temperament og dine interesser

Book og betal en naturoplevelse

Den Grønne Port består af et netværk af naturentusiaster, som brænder for at give deres begejstring for naturen videre til dig! Det betyder, at du får ny ”insider”-viden og samtidig en tryg og nem adgang til naturen selvom du hverken kender stedet eller har grej og udstyr!

Vores netværk består af mange vidt forskellige naturnørder. Vi har designere og kunstnere, som bruger naturen som materiale og motiv i deres design og kunst. Vi har instruktører i havkajak, træklatring og yoga, som bruger naturen som ramme for fysisk udfoldelse. Vi har naturvejledere og eksperter i svampe, planter, dyr, økologi og bæredygtighed. Vi har spejdere, som elsker friluftsliv og lejrliv. Vi har terapeuter med fokus på naturens helbredende virkning, og gode spirituelle folk, som har fokus på naturens energier og menneskets indre landskab.

Events, ’hyldevarer’ og skræddersyede oplevelser

Vi udbyder events på bestemte dage, hvor du kan købe en plads som deltager. Vi har også en række ’hyldevarer’, hvor du køber oplevelsen til et privat selskab og aftaler tid og sted med guiden. Sidst, men ikke mindst, skræddersyer vi gerne din naturoplevelse til dig og dine ønsker.

Fællesnævneren for oplevelserne og guiderne er vores interesse for naturen – og vores ønske om at give dig en god naturoplevelse!

Det eneste vi mangler, er dig!

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.