DanskDanskDansk

Dansk
Ture i Dark Sky Park Møn & Nyord - Kom med på Dark Sky stjernesafari.

Arrangerede ture i Dark Sky Park Møn & Nyord for dem der har lyst til at opleve det særlige mørke.

Morten Pihl

Turene er fokuserede på nattehimlen, og hvad man kan opleve ved at se på himlen, når man er et virkelig mørkt sted uden lysforurening.

Der bliver medbragt forskelligt udstyr til at se og fotografere himlen, og man kan blive vejledt i hvad man evt. selv kan medbringe, og hvordan man kan bruge det udstyr man allerede har.

Afhængigt af hvad der er på himlen på et givent tidspunkt, kan man se på mælkevejen, stjernehobe, planeter, stjernetåger eller galakser. Alt det som er næsten umuligt at se i en storby, på grund af lysforureningen der.

Foto: Morten Pihl

Hvis ønsket, kan der også laves fotos, og eventuelt hvor du er med i billedet, med stjernerne som baggrund.

Morten kan også give kurser i astrofotografi, og I kan i samarbejde tage fotos af mælkevejen, eller af udvalgte objekter op himlen. Uanset hvad, kan jeg bidrage med min viden om hvad der foregår på nattehimlen.

Overnatning kan arrangeres, enten i egen B&B, eller for de mere hårdføre, kan der arrangeres overnatning i telt eller shelter.

Tag gerne kontakt for at høre mere om mulighederne, og fortæl hvad du synes kunne være spændende, så kan vi planlægge en tur ud i natten.

Foto: Morten Pihl

Adresse

Rådhusgade 47, 4780 Stege

Telefon

41 42 88 78

Website

Læs mere om Dark Sky stjernesafari

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.