DanskDanskDansk

Dansk
B&B, kursuscenter og refugie - et sted til ro, fordybelse og leg

På Camønogaardens Bed & Breakfast, kursuscenter og refugie, der ligger to kilometer fra Møns Klint, bor I på en gammel gård, opført i 1870. Gården og omgivelserne emmer af en afslappet stemning i Dark Sky på Østmøn.

Camønogaarden har seks individuelt indrettede værelser – alle enkelt møbleret og holdt i lyse farver, nogle med moccafarvet bløde lerklinede gulve. Vi tilbyder rammer der understøtter bæredygtigt, økologi, mørket her i DARK SKY, vild natur, velvære og ro.

Som gæst eller kursusdeltager har I adgang til den 16.000m2 grund med en sø, et shelter, et plateau i et træ med udsyn til solnedgangen over markerne, legeplads, gårdspladsen med udekøkken, åben ild til madlavning, pizza ovn, fælles spise- og opholdsrum.
Det er muligt at leje cykler eller pakke rygsækken og tage på vandretur til Møns Klint.

Morgenmaden består blandt andet af nybagt økologisk rugbrød, langtidshævede boller og syltetøjer og juice af frugt fra haven. Det er mulighed at købe økologiske færdigretter og måltider kan aftales. Der er mulighed for at bruge vandkogere til kaffe og te i opholdsstuerne.

Camønogaardens Bed & Breakfast, kursuscenter og refugie er for jer, der søger et sted til ro, fordybelse og leg i smukke omgivelser med mulighed for at nyde naturen – vandre, cykle, ride, eller gå på stillevandring, et nærværs-kursus med naturen som inspiration om dagen eller aftenen fra Camønogaarden. Læs mere stillevandringer.dk 

Book dit ophold på hjemmesiden: camoenogaarden.dk

Følg os på Facebook: www.facebook.com/camoenogaarden/

Åbningstider

Åbningstider 2020:
fra påske til og med efterårsferien - 01. april 2020 til 31. oktober 2020

Adresse

Stubberup Havevej 2, 4791 Borre

Telefon

22433877

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

info@camoenogaarden.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.