DanskDanskDansk

Dansk
Kåret som Danmarks bedste hotel

Det smukke 4-stjernede hotel fra 1886, ligger på Lollands nordkyst med udsigt over Smålandshavet. Hotellet er kåret som danmarks bedste hotel i både 2017 og 2018. Og har derudover flere Trip Advisor awards på CV'et..

Bandholm Hotel blev bygget i 1886, og var i sin tid ejet af Knuthenborg, Gæstgiveriet blev i 1692 Kongeligt priviligeret. Idag er hotellet kåret som danmarks bedste i både 2017 og 2018, derudover har det vundet adskillige awards, blandt andet TripAdvisor "Travellers Choice Award" i henholdsvis 2015, 2016 og 2017. Det har også modtaget Hotel.coms "Loved by Guest Award" i 2017. De mange priser giver et indtryk af et helt særligt hotel, hvilket det også er.

Bandholm hotel byder sine gæster på afslapning og forkælelse, såvel i restauranten som i wellness afdelingen, og det er især vigtigt at gæsten føler sig i centrum og derfor er personlig betjening en stor del af hotellets service. Hotellet emmer af charme og atmosfære, med smukke loungeområder, med håndlavede tapeter, lysekroner og ild i pejsene.

Hotellet har blandt andet en af de mest velbesøgte restauranter i området, som har fokus på lokale råvarer og gourmet. Og med 40 værelser fordelt på alt fra dobbeltværelser til luksussuiter er der også mulighed for overnatninger for enhver smag.

Bandholm Hotel tilbyder mange forskellige ophold og wellness behandlinger.

Selve området byder på dejlig havluft og udsigt over vandet. Derudover er hotellet placeret i en hyggelig by, med gamle pakhuse og idyllsike gule bindingsværkshuse. Det er også fra Bandholm at der går færge til Askø/Lilleø.

Adresse

Havnegade 37, 4941 Bandholm

Telefon

54755476

Website

Læs mere på hjemmesiden

E-mail

info@bandholmhotel.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.