BurgerProfileArrow-left

Heart
Vi skaber øjeblikke af lykke

Arena Næstved er Sydsjællands største venue til koncerter, sport, kultur og events. Vi står altid klar til at give dig en dejlig aften.

Arena Næstved

Arena Næstved

Arena Næstved ligger perfekt placeret midt på Sjælland. Det er en kort køretur næsten uanset hvor på Sjælland, du befinder dig. Her finder kan du opleve alle slags arrangementer. Vi arbejder med sportsbegivenheder, messer, udstillinger, events og koncerter. Vi står altid klar til at give dig en dejlig aften - hvad end, det er til en af vores store arrangementer i arenaen, eller nogle af de lidt mere intime oplevelser i vores mindre lokaler. Vi har noget for alle.

Vi har mange års erfaring med at arrangere diverse arrangementer, udstillinger, m.v., både for private og virksomheder. Alle offentlige arrangementer kan du finde og købe billet til på www.arenanaestved.dk eller alternativt nederst på denne side i CulturePoint.

Blues Paradise 2019

Blues Paradise 2019

En af de helt store nyheder på Arenaen i 2019 er festivalen Blues Paradise. Den bliver afviklet d. 1-2. november. Festivallen er efterfølgeren på sidste års debut som tiltrak gæster fra hele 11 nationer. I år gentager vi den store success med kæmpe navne fra den udenlandske blues-verden! Over de to dage kan du høre store navne som:

- KENNY WAYNE SHEPHERD BAND
- SHEMEKIA COPELAND
- THORNETTA DAVIS
- CURTIS SALGADO
- THE NICK MOSS BAND
- BLUES BEATLES 
- THE FABULOUS THUNDERBIRDS
- IDMC GOSPEL SOUL CHOIR

Close

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.