DanskDanskDansk

Dansk
Vi skaber øjeblikke af lykke

Arena Næstved er Sydsjællands største venue til koncerter, sport, kultur og events. Vi står altid klar til at give dig en dejlig aften.

Arena Næstved

Arena Næstved er Sjællands største eventsted udenfor hovedstaden.

Vi lægger hus til populære sportsbegivenheder og -shows, præsenterer nogle af landets største koncertnavne og udvikler events og food & beverage koncepter både i- og udenfor egen fysiske ramme. Vi forventer at runde 80.000 publikummer/år til vores basketlandskampe, nationale og internationale håndboldkampe, koncerter, messer og andre events - og modtager dermed mere end 300.000 årlige besøg i huset, når man medregner de idrætsudøvere, der dagligt fylder huset med alt fra skoleidræt og seniormotion til speedskatere, badminton, esport, kettlebell og Jiu Jitsu.

Foreningslivets historie møder eventbrancen

Arena Næstved er såvel den nyligt byggede arena fra 2015, men også de to historiske haller fra 1960 og 1970. Her mødes foreningslivets historie med en kommerciel eventbranche. Når du træder ind i den nye foyer, kan forandringens tid mærkes. Går du videre forbi spisehuset og ind gennem dørene til den klassiske sportshal med det buede loft, summer det af liv, som det har gjort i Hal2 i snart 50 år med fodboldstævner og fjerbolde gennem luften. Bevæger du dig videre til Hal1 rammes du af et nostalgisk sus fra de mange koncerter, som har været afholdt dér gennem tiden.

Mulighederne er uendelige

Til sammen udgør de to gamle haller og den nye arena en perlerække af muligheder, som Arena Næstved stabler på benene af egen drift eller i partnerskaber med foreningslivet og kommercielle aktører. Her står nytænkning og forvandling altid øverst på agendaen – i respekt for- og balance med historien og en bæredygtig forretningsmodel.

Husets ydre skal virker cool og merkantil, mens husets indre værdier af fællesskab og sammenhold skaber den rette balance – hvor øjeblikke af lykke opstår og kvadratmeterne maxes helt ud!

Adresse

Ved Stadion 11, 4700 Næstved

Telefon

55724415

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@arenanaestved.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.