DanskDanskDansk

Dansk
Jeres guide på Lolland

Agdal Tours er portalen, hvor I kan booke Jeres næste dagsudflugt med den gruppe, som I har lyst til at have en skøn oplevelse sammen med på Lolland. Om Jeres interesse er historie kunst eller kultur, natur, klima eller noget helt andet, så arrangerer vi en dejlig dag med oplevelser, frokost og som oftest en tur i Naturpark Maribosøerne. Booker I igennen Culturepoint, forsøder vi Jeres udflugt lidt ekstra i løbet af dagen.

Foto:Bibi Nissen

Agdal Tours

Når I skal til Lolland med en gruppe – klub, forening, firma, storfamilie eller anden interesse-fællesskab, så book Jeres dagsudflugt igennem Agdal Tours.

Agdal Tours er ejet af Anne-Mette Agdal, som er uddannet turistfører på Roskilde Universitetscenter og guide i Naturpark Maribosøerne. Anne-Mette har mange års erfaring som turistfører i Danmark og som rejseleder for Vitus Rejser i Danmark og Europa.
Anne-Mette er bosiddende på Lolland og har derfor fingeren på pulsen, når det drejer sin om lokale oplevelser uanset om det handler om kunst, kultur, natur, historie eller alle de små sjove anekdoter, der kan fortælles om Lolland og lollikkerne.

Foto: Tage Jensen

JERES udflugt

Vi arrangerer skræddersyede udflugter til Lolland. På hjemmesiden www.agdaltours.dk finder I en række tema-ture, som kan arrangeres, som de er, eller sammensættes efter Jeres ønske.

Vi kan sørge for, at der bliver arrangeret turistbus, frokost, entré eller andet i forbindelse med Jeres udflugt og vi tilrettelægger programmet, så I får det bedste ud af dagen.

Vores passion og største glæde er at arrangere og gennemføre skræddersyede og unikke oplevelser for grupper; oplevelser, som bringer glæde humør og ny viden om historien, kulturen og livet på Sydhavsøerne - oplevelser, som I kan have i fællesskab og dermed skabe gode fælles minder.

Kontakt os og lad os sammen planlægge Jeres næste dagsudflugt.

Foto: BEST-production

Adresse

Bryggervej 1, Øster Skørringe, 4930 Maribo

Telefon

26654169

Website

Læs mere på vores hjemmeside

E-mail

info@agdaltours.dk

Dansk

Del med dine venner, din familie eller andre, som du mener, skal have en kulturoplevelse.